Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@20:44:38 GMT

یادداشت| چند نکته درباره زلزله بندرلنگه

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۷۵۷۳

یادداشت| چند نکته درباره زلزله بندرلنگه

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس  مهدی خسروی در یادداشتی با عنوان چند نکته درباره زلزله بندرلنگه، آورده است:

 

آنچه کوتاه می‌خوانید تجربه ۳ روز حضور مستمر نگارنده در منطقه زلزله زده بخش مهران بندرلنگه است.

۱- زلزله چندین روستا را تخریب کرده و فقط سایه خوش نیست. بنابراین ضروری است تا کمک‌ها میان همه روستاها از کلاتو، بنو، نرمستان گرفته تا دم گیرز، کوچی، دو آب، حنادان، چاه خودرو، پشتگان و خورخوار و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. سنگ سیاه، تقسیم شود و از تمرکز زیادی و مازاد بر یک روستا پرهیز شود.

۲- مردم این روستاها تقریبا تمام زندگی خود را از دست داده‌اند و اوضاع در چند روستا واقعا دردناک است‌. این حادثه ممکن بود برای زندگی هر کدام از ما نیز اتفاق بیفتد. پس با وجود حضور متراکم نیروهای امدادی و سپاه، به هر قدری که می‌توانیم به این عزیزان که خود تا دیروز سخاوتمندانه، گشاده‌روترین مردمان این دیار بوده‌اند، کمک کنیم.

۳- نیازهای امروز زلزله زدگان با فردا و دو هفته دیگر و دو ماه بعد متفاوت است پس به نیروهای امدادی و هلال احمر اعتماد کنیم و اگر کمکی از دست‌مان بر می‌آید به این نیروها بسپاریم.

۴- سپاه و نیروی انتظامی و ارتش خیلی خوب پای کار آمده‌اند و گروههای مردمی نیز به سرعت در تلاش برای جمع کردن زندگی مردم و سپس آواربرداری هستند. البته آنچه کار را کند می‌کند، گرمای سخت هوا و شرحی بالاست که ظهرها بی‌امان و سخت است اما جالب اینکه تا هوا تاریک نشود، کسی دست از کار نمی‌کشد. البته برنامه شب‌ها نیز متمرکز بر توزیع اقلام و شام و تعمیرات و ... میان زلزله زدگان است.

۵- نه چادر جای زندگی است و نه کانکس. حتما باید تدبیر سریعی برای آغاز بازسازی منازل مردم صورت گیرد و از تجربیات گذشته نیز درس بگیریم. باید علل کندی بازسازی منازل زلزله زده در فین را احصاء و در تجربه بازسازی بخش مهران بکار بگیریم. ضروری است نماینده غرب هرمزگان که خود عضو هیات رییسه کمیسیون عمران است، سریع‌تر اعتبارات و تسهیلات بازسازی را از دولت مطالبه کند و مهم‌تر آنکه در سپردن امور به بنیاد مسکن نیز، نظارت را جدی بگیریم.

۶- از برخی سلبریتی‌های مرکز نشین هم انتظار میرود به ویدیوهایی که گاه در دایرکت برایشان ارسال میشود، کمی دقت کنند تا در نمایی که هم نور هست و هم صدای کولر در چادر می‌آید، نگویند خاموشی است و کسی سراغی از مردم نمی‌گیرد! 

- اوضاع در مناطق بحران زده مهران بندرلنگه رو به بهبود است اما بهبود واقعی وقتی است که همه سر خانه‌شان باشند پس یار زلزله‌زدگان و همراه امدادگران باشیم و امید بیافرینیم که بی امید کاری پیش نمی‌رود.

نکته البته اینکه اطلاع‌رسانی مستمر راه نظارت واقعی است. از اطلاع‌رسانی مستمر غافل نشویم و نگذاریم فین و سایه‌خوش و ... فراموش شوند. این تلنگری به ما رسانه‌ای ها هم هست که نگذاریم تب ماجرا بخوابد.

انتهای پیام/ ۳۷۲۸

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله یادداشت زلزله هرمزگان زلزله بندرلنگه هرمزگان مهدی خسروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از فارس؛ کپر جودکی روستایی که لک‌لک‌های عاشق آن را به منطقه ویژه گردشگری تبدیل کردند، لک‌لک‌ها در همه فصول سال در روستا حضور دارند و هیچگاه روستا را ترک نمی‌کنند.

کپرجودکی، روستایی در شهرستان بروجرد و در استان لرستان است، این روستا در دهستان همت‌آباد در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد، روستای کپر جودکی با تالاب بیشه دالان بروجرد همسایه است و این همسایگی باعث شده لک‌لک‌ها عاشق روستا و مردم خوب آن شوند.

مردم روستای کپر‌جودکی و ریش‌سفیدان، حضور لک‌لک‌ها را بیش از ۶۰ سال در روستا تایید می‌کنند، آنان لک‌لک‌ها را مایه برکت و آرامش و رونق برای روستا می‌دانند و مزاحمتی برای آنان ایجاد نمی‌کنند.

مردم روستا به خلق و خوی زندگی لک‌لک‌ها آشنا هستند و بسیاری از رفتارهای آنان را متوجه می‌شوند، مثلا پیرمرد روستایی می‌گفت: هنگامی که منقارشان را به هم زده و صدایی از آن درمی‌آورند، در حال ارتباط و صدا کردن جفت‌شان هستند.

اداره برق شهرستان بروجرد نیز سالهای گذشته در اقدامی جالب خطر برق گرفتگی را از لک‌لک‌ها دور کرد و با ایمن سازی تیرهای برق امنیت جانی لک‌لک‌ها را تضمین نمود.

شورای روستا نیز با همکاری خیرین و طبیعت‌دوستان در بالای تیرهای چراغ برق روستا صفحه‌های فلزی نصب کرد تا لک‌لک‌ها به راحتی بتوانند بر روی آن لانه سازی کنند.

در بهار که فصل تخم‌گذاری پرندگان است، لک‌لک‌های عاشق روستای کپرجودکی نیز در آشیانه‌های خود تخمگذاری کرده و جوجه لک‌لک‌های عاشق بسیاری را به دنیا می‌آورند.

خلاصه اینکه در این روزهای بهاری که سرسبزی و طراوت از دشت و کوه و جنگل می‌طراوت، روستای کپر‌جودکی منطقه گردشگری زیبایی است که لک‌لک‌ها میزبان گردشگران هستند، مردم روستا نیز با چهره‌ای گشاده و صمیمیتی وصف ناپذیر از گردشگران و طبیعت دوستان استقبال می‌کنند.

خلاصه اینکه لک‌لک‌ها با حضورشان در روستای کپر‌جودکی گردشگران و طبیعت‌گردان بسیاری از سراسر ایران را عاشق روستا کردند و باعث شناخته شدن آن در پهنه گردشکری ایران شدند.

دیگر خبرها

  • یادداشت: پیغامی برای هاشم بیگ‌زاده!
  • اتمام فونداسیون ۱۳۲۴ واحد نهضت ملی مسکن در بندرلنگه
  • ۳۹۳۹ واحد مسکونی در بندرلنگه احداث می‌شود
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • نگرانی از کاهش سطح دینداری و افزایش بی اعتمادی در جامعه در یادداشت عباس عبدی
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • دستگیری متخلف شکار و صید در بندرلنگه
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید