Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر مهدی زندیه وکیلی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان مرکزی با تاکید بر بهره برداری دستگاه‌های اجرایی استان و فعالان صنعت ساختمان سازی از مطالعات صورت گرفته در حوزه گسل‌های زلزله عنوان کرد: باید طرح‌های مطالعاتی که در حوزه پیشگیری از وقوع بلایایی طبیعی و بحران مؤثر هستند از حالت کتابخانه‌ای خارج شده و به طور دقیق در فاز اجرایی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هم اکنون در حال بررسی ساختمان‌هایی هستیم که بر روی گسل زلزله احداث شده است تا در قالب اقدام پیشگیرانه بتوان در طول سالهای آینده نسبت به جابجایی آنها اقدام کرد.

معاون فنی و عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: براساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان باید آمادگی لازم برای برفروبی در مناطق کوهستانی و ارائه خدمات به مسافرین وجود داشته باشد.

زندیه وکیلی با تشریح وضعیت سرقت اموال عمومی دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی، عنوان کرد: به دلیل افزایش میزان سرقت اموال عمومی باید تمهیدات لازم از سوی شورای تأمین استان برای پیشگیری در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه گفت: آمار سرقت علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی، دوربین‌ها، کابل برق، ترانس، تأسیسات مخابرات، دریچه‌های شبکه آب و فاضلاب و غیره در سال جاری افزایش چند برابری پیدا کرده است و سرقت این اموال به شهروندان پیاده و موتورسواران آسیب جدی وارد می‌کند و امکان سقوط و فوت افراد و خطر جانی وجود دارد.

فعالیت ۱۴ زیرگروه در شورای مدیریت بحران استانداری

معاون فنی و عمرانی استاندار مرکزی با اشاره به فعالیت ۱۴ زیرگروه در شورای مدیریت بحران استانداری، بیان کرد: مطالعات خوبی در استان در خصوص بلایای طبیعی به ویژه زلزله انجام شده و برخی مطالعات در مدار اجرایی قرار گرفته است.

زندیه وکیلی گفت: در استان مرکزی و شهر اراک مطالعات پهنه‌بندی و ریزپهنه‌بندی زلزله صورت گرفته است و نتیجه آن در اختیار نظام مهندسی ساختمان قرار گرفت و ضرایب مختلفی برای طراحی ابنیه در نظر گرفته شده است که به اقتصادی شدن و ایمنی ساختمان‌ها کمک می‌کند.

وی ادامه داد: ریزپهنه بندی سایر نقاط استان نیز در دستور کار قرار دارد تا اطلاعات علمی مطلوبی بدست آید و رویکرد علمی مدیریت بحران تقویت شود.

معاون فنی و عمرانی استاندار مرکزی در پایان بیان کرد: پراکندگی گسل‌ها با توجه به اینکه استان مرکزی در کمربند زلزله ایران قرار دارد وجود داشته و باید طراحی ابنیه و ساختمان‌ها طوری صورت گیرد که ابنیه حتی با وجود قرار گرفتن در فاصله کم با گسل، مقاوم باشند و سازه‌های ایمن و مقاوم‌تری احداث شود.

کد خبر 5382028

منبع: مهر

کلیدواژه: سرقت تخریب اموال عمومی استانداری مرکزی مهدی زندیه وکیلی ویروس کرونا بوشهر بارش باران شب یلدا آمار کرونا بارش برف گرگان واکسن کرونا کرمانشاه آتش سوزی عکس استانها ایلام شیوع کرونا مدیریت بحران استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۳۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی

جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران استان یزد گفت: تمهیدات لازم برای شرایط آب و هوایی پیش رو در استان یزد اندیشیده شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدجواد ابوالحسینی اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی برای شهرستان‌های استان یزد، ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران استان تشکیل شد.

وی افزود: مصوب شد همشهریان از کوهنوردی خودداری کنند و از تردد در نزدیکی روخانه‌ها ومسیل‌ها جلوگیری شود.

جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران استان یزد گفت: همشهریان از تردد در فضاهای عمومی و تفرجگاهی تا پایان مخاطره بپرهیزند، همچنین آماده‌باش شهرداران و دهیاران و دستگاه‌های امدادرسان از دیگر مصوبات بود.

وی خاطرنشان کرد: همشهریان از سفرهای غیر ضرور پرهیز کنند و پرهیز از چرای دام را نیز مد نظر قرار دهند.

جانشین ستاد پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران استان یزد افزود: مقرر شده تا آب منطقه‌ای با همکاری دهیاری‌ها پاکسازی مسیل‌ها و رودخانه‌ها در نیز در برنامه داشته باشد.

کد خبر 749873

دیگر خبرها

  • سارقان اموال ٣٠٠ میلیارد ریالی در البرز دستگیر شدند
  • افزایش آمادگی استان یزد برای آمادگی در سامانه جدید بارشی
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • رونمایی ازکتاب شعر پشت پنجره سکوت درگناباد
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود